Zavolejte nám +420 530 351 500

Vlastnosti pštrosího masa

Pštrosí maso je dietní maso, které má velmi nízký podíl tuku, obsahuje málo cholesterolu a je zdrojem životně důležitých látek, jako jsou plnohodnotné bílkoviny, vysoký obsah železa a vitaminů skupiny B a to v maximálně stravitelné podobě.

Pštrosí maso je vhodné nejen k přípravě běžných pokrmů, ale můžeme ho použít i při dietách žlučníkové, diabetu, onemocnění střev nebo metabolickém syndromu.

Kvalitní pštrosí maso na steaky odebíráme ze Pštrosí farmy Doubravice nad Svitavou www.pstrosifarmadoubravice.cz

English version:

Ostrich meat

With its combination of great taste and nutrition, ostrich meat is considered one of the top dietary meats. In addition to its very low fat and cholesterol, ostrich meat is a source of vital nutrients such as complete proteins, iron, and B-vitamins, all of which are easily digestible.
Properties of ostrich meat
Aside from its use in regular meals, ostrich meat is suitable for dietary meal preparation. It is highly recommended for people with gallbladder problems, diabetes, intestinal diseases, or other metabolic issues.

We source all of our high-quality ostrich meat from the Ostrich farm Doubravice nad Svitavou: www.pstrosifarmadoubravice.cz .