Zavolejte nám +420 530 351 500

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů na bowlingbrno.cz

U nás ve společnosti Bowling centrum Brno s.r.o., která je provozovatelem webových stránek bowlingbrno.cz, nebereme Vaše osobní údaje na lehkou váhu. Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme v souladu jak s ustanoveními Českých právních předpisů (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.), tak i Evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679).

Správa osobních údajů

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je:

Bowling centrum Brno s.r.o.
provozovna: Líšeňská 4515/80, 628 00 Brno
sídlo: Trnkova 2617/150, 628 00 Brno
IČO: 05558832 | DIČ:CZ05558832

Pro jakékoli dotazy ohledně ochrany osobních údajů nás neváhejte kontaktovat na email: info@bowlingbrno.cz.

Účely a právní základ zpracování osobních údajů

Osobní údaje, která zadáte na našich webových stránkách bowlingbrno.cz zpracováváme za účelem vyřízení vaší objednávky (rezervace bowlingové dráhy, beachvolejbalového kurtu nebo přihlášení do turnaje). Bez zpracování vašich osobních údajů bychom nemohli Vaši objednávku vyřídit.

Zpracováváme následující osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailová adresa.

Jestliže nám napíšete na e-mail info@bowlingbrno.cz, že si nepřejete, abychom vaše údaje zpracovávali, Vaše údaje použijeme jen abychom Vám mohli vyhovět při rezervaci dráhy, kurtu nebo zapsání do turnaje a pak budou smazány.

Telefonní hovory u nás nenahráváme, nemonitorujeme.

Přenos osobních údajů

Veškeré osobní údaje získané od klientů využíváme výhradně pro nás, chráníme před zneužitím a neposkytujeme nikomu jinému bez předchozího upozornění nebo vašeho souhlasu.
Za účelem vývoje a správy webových stránek bowlingbrno.cz má k vašim osobním údajům přístup náš dodavatel informačního řešení, firma BMS creative s.r.o.; 26245612

Cookies

Cookies jsou soubory, které se při procházení stránek bowlingbrno.cz ukládají ve vašem zařízení a pokud je nesmažete, jsou při další návštěvě znovu využity (např. vyplnění jména a příjmení při rezervaci dráhy nebo kurtu). Cookies používáme ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení vaší příští návštěvy, zejména pak pro tyto činnosti:

  • Registrace a přihlášení – cookies vám pomohou, abyste se nemuseli stále přihlašovat,
  • cookies nám pomáhají při zjišťování pokusů o zneužití našich stránek,
  • analýzy. Pomocí cookies shromažďujeme data pro naše analytické nástroje,
  • marketing. Cookies využíváme pro vyhodnocení našich marketingových kampaní.

Pomocí cookies souborů vás nemůžeme identifikovat, neshromažďují osobní údaje.

Jak odmítnout používání souborů cookies?

Cookies můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče, návod na jejich odstranění najdete v nápovědě vašeho prohlížeče.
Budete-li používat naše stránky beze změny nastavení, budeme to považovat za souhlas s používáním cookies na našich stránkách.

Analytické nástroje webu

Statistická data

Při využívání našich webových stránek, shromažďujeme statistické údaje o vaší aktivitě, které dále využíváme ke zlepšení našich služeb.

Google Analytics

Služba, která umožňuje analýzu našeho webu. Je od společnosti Google Inc. („Google“). Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

Sklik, Adwords

Tyto služby jsou marketingové nástroje, které nám umožňují nabízet naše služby novým nebo stávajícím zákazníkům. Poskytují je společnosti Google nebo Seznam. Aby služby fungovali správně, využívají cookies.

Vaše práva

Máte právo:

  • Získat informace o datech, která o vás zpracováváme,
  • Vaším přirozeným právem je obdržet informace o vašich datech, které o vás zpracováváme,
  • na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů,
  • na omezení zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování,
  • na výmaz jen v některých případech,
  • na přenesení vašich údajů.

Jste-li přesvědčení, že s vašimi daty nepracujeme, jak bychom měli, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,

Máte dotaz? Potřebujete cokoli upřesnit? Neváhejte nás kontaktovat na info@bowlinbrno.cz.